Wednesday, May 15, 2013

Prettybox May 2013

I got the beauty box and I am EXTREMELY disappointed. Prettybox keep sending samples for money. You can see the content for yourself. For what I know I am done with Prettybox and I strongly advise you all not to risk and order from them.

Получих си кутията и съм ИЗКЛЮЧИТЕЛНО разочарована. Притибокс продължават да ни взимат пари за мострички. Съдържанието можете да видите сами. За себе си знам, че приключих с Притибокс и горещо ви съветвам да не рискувате да си поръчвате от тях.







9 comments:

  1. Добре че се сдържах и не поръчах..

    ReplyDelete
  2. The wet wipes add a genuine premium feel to the whole box. xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. The were absolutely the "pearl" of this box. Ar first I thought they are kidding with me.

      Delete
  3. С нетърпение очаквам мнението ти за слънцезащитния крем на Биотрейд (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. За съжаление, той е 5 мл. На снимката изглежда по-голям най-вероятно, но така като го гледам не знам дори и за 2 намазвания дали ще стигне.

      Delete
  4. УжасТ! В никакъв случай продуктите от тази кутия не оправдават цената й! И как по дяволите им хрумна да сложат мокри кърпи? Ох, трагедия, едва ли някога пак ще я поръчам отново... Благодаря, че сподели съдържанието й! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Аз тотално приключих с тях, но ми се ще всички да научат какви измамници са и да не си поръчват от тях, тъй като е срамота така да лъжат клиентите сш!

      Delete
  5. Край с мислите за разрастване на Притибокс :D Тъкмо очаквах нещо,с което да ме спечелят,но нее..

    ReplyDelete
    Replies
    1. И аз имах "огромни" явно очаквания, но за съжаление останах само много разочарована.

      Delete

Your comments make me very happy and I always read them! If you have a question, do not be scared to ask! I will try to respond as soon as possible! ^^